Löydä Laadukas Kangasbanderolli

Banderollit.fi tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman korkealaatuisia kangasbanderolleja, jotka tuovat elävyyttä ja ilmettä mihin tahansa tapahtumaan tai tilaan. Jokainen banderolli on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta kankaasta, joka varmistaa banderollin pitkäikäisyyden ja upean ulkonäön. Tilaa oma kangasbanderollisi tai valitse valmiista malleistamme. Tarjoamme nopean toimituksen koko Suomeen. Tutustu valikoimaamme ja tilaa jo tänään!

Kangasbanderollit

 

Alk. 35,00  alv 0% / m2
Alk. Alkuperäinen hinta oli: 45,00 €.Nykyinen hinta on: 31,50 €. alv 0% / m²
Alk. 22,00  alv 0% / m2
Alk. Alkuperäinen hinta oli: 40,00 €.Nykyinen hinta on: 29,00 €. alv 0% / m2

Kangasbanderollien materiaalit selitettynä

Kangasbanderollit voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista riippuen niiden käyttötarkoituksesta ja toivottavasta kestävyydestä. Yleisimpiä materiaaleja ovat polyesteri, nailon, vinyyli ja erilaiset puuvillasekoitteet.

  1. Polyesteri: Yleisin materiaali banderolleille, kestävä ja värikylläinen. Sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

  2. Nailon: Kestävä ja säänkestävä materiaali, joka on erityisen suosittu ulkobanderolleissa. Nailon on myös vedenkestävä.

  3. Vinyyli: Kestävä ja säänkestävä materiaali, jota käytetään usein suurikokoisissa banderolleissa. Vinyylibanderollit ovat yleensä painavampia kuin kangasbanderollit.

  4. Puuvillasekoitteet: Luonnollinen vaihtoehto, joka tarjoaa pehmeän tuntuman ja vintage-ilmeen. Kestää hyvin sisäkäytössä, mutta ei välttämättä kestä ulkona yhtä hyvin kuin synteettiset materiaalit.

Kangasbanderollien materiaalin valintaan vaikuttaa monia tekijöitä, kuten banderollin koko, käyttötarkoitus, toivottu kestävyys ja budjetti. Banderollit.fi tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia materiaalivaihtoehtoja, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.