Banderolli ulkokäyttöön

Banderollit ulkokäyttöön ovat suunniteltu kestämään koviakin olosuhteita. Ulkokäyttöön suunnitellun banderollin painatus tehdään toiveidesi mukaisissa väreissä ja kokoluokassa meille lähettämäsi aineiston pohjalta (ks. aineisto-ohjeet). Jos banderollia tarkoitus käyttää vain ja ainoastaan ulkokäytössä suosittelemme valitsemaan materiaaliksi polyesterikankaisen banderollin, joka hylkii vettä, uv-säteilyä, tuulta ja muita sääolosuhteita todella hyvin.

Alk. 22,00  alv 0% / m2
Alk. 22,00  alv 0% / m2
Alk. 29,00  alv 0% / m2
Alk. 35,00  alv 0% / m2
Alk. 29,00  alv 0% / m2
Alkaen vain 99,00  alv 0% 79,00  alv 0% alv 0%

Banderolli ulkokäyttöön mitä erityistä on huomioitava?

Banderollin käyttö ulkona vaatii erityistä huomiota, jotta se kestää sääolosuhteita ja säilyttää tehokkuutensa mainosvälineenä. Tässä muutamia huomioitavia asioita:

  • Materiaali: Valitse materiaali, joka on kestävä ja säänkestävä, esimerkiksi PVC-materiaali tai mesh-kangas. PVC on erittäin kestävä, mutta ei hengitä, kun taas mesh-kangas on hengittävämpi mutta vähemmän kestävä.
  • Väri ja kuvat: Valitse kirkkaita ja voimakkaita värejä, jotka erottuvat hyvin taustasta ja houkuttelevat huomiota. Valitse myös korkealaatuiset kuvat, jotka näyttävät hyviltä suurenakin.
  • Koko: Valitse sopiva koko ja mittasuhteet, jotka sopivat mainostilanteeseen ja ovat helppoja lukea etäisyydeltä. Varmista myös, että kirjasinkoko on tarpeeksi suuri, jotta teksti voidaan lukea helposti.
  • Asennus: Huolehdi siitä, että banderolli on asennettu turvallisesti ja vakaasti. Tämä auttaa välttämään vahinkoja ja varmistaa, että mainos pysyy paikoillaan kovissakin tuulissa.
  • Säännöllinen puhdistus: Puhdista banderolli säännöllisesti, jotta se pysyy siistinä ja houkuttelevana. Käytä mietoa saippuaa ja vettä, ja huuhtele hyvin.
  • Sijainti: Valitse sijainti, joka on hyvin näkyvissä ja helposti saavutettavissa. Varmista myös, että banderolli ei estä liikennettä tai aiheuta muita turvallisuusriskejä.
  • Kestävyys: Varmista, että banderolli kestää pitkään. Valitse kestävät kiinnitysmekanismit ja huolehdi, että banderolli on suojattu kovilta tuulilta, rankkasateilta ja auringonpaisteelta.

Nämä ovat joitain tärkeitä asioita, joita kannattaa huomioida, kun valitset ja käytät banderollia ulkokäyttöön. Huolellisella suunnittelulla ja valmistelulla voit varmistaa, että banderollisi on tehokas ja kestävä mainosväline. Voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme!

Ulkokäyttöön soveltuvat banderollit – materiaalit

Tyypillisin ulkokäyttöön soveltuva banderolli on tehty erilaisista PVC / polyvinyylikloridi -materiaaleista, jotka ovat erittäin kestäviä niin lämpötilan kuin auringonpaisteen suhteen. PVC:n lisäksi myös erilaiset kevyet lippukankaat ovat suosittuja materiaaleja, jos banderollia ei ole suunniteltu kaksipuoliseksi, ja materiaalin läpikuultavuus ei haittaa.

  • PVC banderolli – Erittäin vahva ja täysin umpinainen, ulkokäytössä kaikkein suosituin banderollimateriaali. PVC-banderollikangas kestää hyvin auringonpaistetta sekä lämpötilojen vaihtelua. PVC:lle toteutettujen banderollien väritoisto ja painatustarkkuus ovat erittäin hyviä. PVC ei päästä valoa lävitseen, ja PVC-banderolli voidaan toteuttaa kaksipuoleisena.
  • Mesh banderolli – läpikuultava PVC-banderolli, joka reikiensä ansiosta soveltuu myös tuulisiin olosuhteisiin. Pienet reiät päästävät tuulen lävitseen, joten mesh-banderolli ei kuormita banderollitelineitä niin paljoa kuin umpinainen materiaali.
  • Lippukangas banderolli – kevyt kangaspohjainen materiaali, jonka värien toisto on hyvä ja säänkesto erinomainen. Lippukangas kestää hyvin tuulisia olosuhteita, ja se on kevyt ripustaa lippusalon lisäksi tavallisiin banderollitelineisiin.

Roll-up banderolli ulkokäyttöön

Myös roll-up -telineitä on olemassa ulkokäyttöön soveltuvina, joskaan ne eivät kestä kovinkaan navakkaa tuulta. Sen sijaan ulkokäyttö-rollupien koneistot ovat erittäin kestäviä, ja niitä on saatavana kaksipuoleisena. Katso roll-up ulkokäyttöön täältä!