Banderolli ulkokäyttöön

Banderollit ulkokäyttöön ovat suunniteltu kestämään koviakin olosuhteita. Ulkokäyttöön suunnitellun banderollin painatus tehdään toiveidesi mukaisissa väreissä ja kokoluokassa meille lähettämäsi aineiston pohjalta (ks. aineisto-ohjeet). Jos banderollia tarkoitus käyttää vain ja ainoastaan ulkokäytössä suosittelemme valitsemaan materiaaliksi polyesterikankaisen banderollin, joka hylkii vettä, uv-säteilyä, tuulta ja muita sääolosuhteita todella hyvin.

Alk. 22,00  alv 0% / m2
Alk. 20,00  alv 0% / m2
Alk. 29,00  alv 0% / m2
Alk. 38,00  alv 0% / m2
Alk. 21,00  alv 0% / m2
Alkaen vain 99,00  alv 0% 79,00  alv 0% alv 0%

Ulkokäyttöön soveltuvat banderollit – materiaalit

Tyypillisin ulkokäyttöön soveltuva banderolli on tehty erilaisista PVC / polyvinyylikloridi -materiaaleista, jotka ovat erittäin kestäviä niin lämpötilan kuin auringonpaisteen suhteen. PVC:n lisäksi myös erilaiset kevyet lippukankaat ovat suosittuja materiaaleja, jos banderollia ei ole suunniteltu kaksipuoliseksi, ja materiaalin läpikuultavuus ei haittaa.

  • PVC banderolli – Erittäin vahva ja täysin umpinainen, ulkokäytössä kaikkein suosituin banderollimateriaali. PVC-banderollikangas kestää hyvin auringonpaistetta sekä lämpötilojen vaihtelua. PVC:lle toteutettujen banderollien väritoisto ja painatustarkkuus ovat erittäin hyviä. PVC ei päästä valoa lävitseen, ja PVC-banderolli voidaan toteuttaa kaksipuoleisena.
  • Mesh banderolli – läpikuultava PVC-banderolli, joka reikiensä ansiosta soveltuu myös tuulisiin olosuhteisiin. Pienet reiät päästävät tuulen lävitseen, joten mesh-banderolli ei kuormita banderollitelineitä niin paljoa kuin umpinainen materiaali.
  • Lippukangas banderolli – kevyt kangaspohjainen materiaali, jonka värien toisto on hyvä ja säänkesto erinomainen. Lippukangas kestää hyvin tuulisia olosuhteita, ja se on kevyt ripustaa lippusalon lisäksi tavallisiin banderollitelineisiin.

Roll-up banderolli ulkokäyttöön

Myös roll-up -telineitä on olemassa ulkokäyttöön soveltuvina, joskaan ne eivät kestä kovinkaan navakkaa tuulta. Sen sijaan ulkokäyttö-rollupien koneistot ovat erittäin kestäviä, ja niitä on saatavana kaksipuoleisena. Katso roll-up ulkokäyttöön täältä!