Messut ja tapahtumat

Messutuotteiden ja tapahtumatuotteiden verkkokauppa Marlea – tutustu valikoimaamme parhaita messutuotteita sekä erilaisia tapahtumamarkkinoinnin tuotteita. Perinteisten messupöytien, messuseinien ja roll-upien lisäksi saat meiltä ulkokäyttöön soveltuvat tapahtumatuotteet, kuten tuuliukot / wind dancerit, suuret mainospallot ja muut ilmatäytteiset tuotteet, sekä pop-up katokset ja teltat.

Ilmatäytteiset messu- ja tapahtumatuotteet

Kätevästi kokoon menevät ja lähes automaattisesti pystytettävät ilmatäytteiset tuotteet ovat entistä suositumpia erilaisissa tapahtumissa, tai suuremmilla messuosastoilla. Ilmatäytteiset teltat ja iglut ovat jopa täysin painettavissa, jolloin saat yrityksesi brändin todella näyttävästi ja suurella tapaa esille.

Wind Dancerit eli tuuliukot

Wind Dancerit keräävät taatusti huomiota erilaisissa tapahtumissa, festareilla tai missä tahansa jossa tarvitaan liikkuvaa ja kookasta mainontaa! Kysy tarjous ja suunnitteluapua asiakaspalvelustamme!

Pop-up -katokset ja teltat

Nopeasti kokoon pystytettävät, alumiinirunkoiset pop-up -katokset ja teltat ovat erittäin toimivia ja kestäviä katoksia, joiden monikäyttöisyyttä lisää erilaiset irroitettavat seinäosat. Nopeast pikakatokset ovat suosittuja esimerkiksi torilla, erilaisissa tapahtumissa tai vaikkapa varikkotelttoina.

Näytä lisää

Tapahtumatuotteet ja messutarvikkeet verkkokaupasta

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Messutuotteet ja mainostuotteet verkkokaupasta

Tutustu Marlean yritysverkkokaupan messutuotteiden ja mainostuotteiden valikoimaan – ja vertaa hintoja! Banderollit, roll-up-telineet ja muut yrityksen brändäykseen tarkoitetut mainostuotteet saat meiltä monesti Suomen halvimpaan hintaan! Lähes kaikki messutuotteemme valmistetaan EU-alueella tai kotimaassa.


Messutuotteiden ostaminen verkkokaupasta

Messu- ja tapahtumatuotteet ovat yleensä suuria ja näyttäviä elementtejä, joiden suunnitteleminen kannattaa tehdä huolellisesti. Niiden painoaineiston luominen voi olla hyvinkin monimutkaista – esimerkkinä ilmatäytteiset kaarevat teltat – joten voit olla aina yhteydessä asiakaspalveluumme, niin valitaan ja suunnitellaan juuri sopiva kokonaisuus yhdessä!

Hinta: Alkaen 144,00 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kantohihnat, painatus
Työkalut: